Imela se lastno slaščičarno, kjer sem pripravljala razne torte in sladice. Domislila sem si, da bi naredila fotografije. To bi potem okrasili tako, da bi bili stenski koledarji obarvani vsak mesec obarvani.
Tako sem za mesec januar pripravila lepo poročno torto, ki je bila narejena iz bele čokolade. Na vrhu sem jo okrasil z jagodami. Za mesec februar sem se odločila, da fotografiram čokolanda sladica. Na njej je bila kivijeva rezina in vse skupaj je bilo povezano v veliko srce. Mesec marec sem okrasila z manjšo pomarančno sladico. Sestavljena je bila iz mnogo plasti. Spodnji del sem dala biskvit. Za mesec april sem naredila spomladansko svežo sladico z banano. V mesecu maju pa so stenski koledarji imeli naslikano veliko torto za sveto obhajilo. V mesecu juniju sem fotografirala sladico iz kokosa. Lepo mi je bilo ustvarjat vedno nove torte in prelepe fotografije. Potem izberem za kateri mesec bom imela določeno sladico. Tako sem se za julij odločila, da bo tradicionalna saher torta. V avgustu sem dala bolj svežo sladico iz različnega sadja, osnova pa je bila ananas. V septembru, ko pa se začne šola sem naredila tri sorte sladoleda ter ga okrasila s sadjem. Zraven so bili slikani tudi šolarji, ki so potem tudi sodelovali, da so se stenski koledarji boljše prodajali. V oktobru pa smo v sodelovanju s šolo naredilo popolnoma novo vrsto torte, ki so jo predlagali učenci. Potem pa sta ostala samo še november in december, kjer so bili stenski koledarji v temi božičnih sladic. Rada sem pekla sladice in delila recepte z drugimi ljudmi. Zato sem razmišljala, da bi letos strankam podarila takšno darilo, da bi stenski koledarji poleg fotografije sladice vsebovali tudi njen recept.
Stenski koledarji so se dobro prodajali, veliko pa sem jih tudi podarila. Tako je moje podjetje oziroma slaščičarna dobila postala še bolj znana in imela sem stranke tudi od oddaljenih krajev.